Medewerkers motiveren zonder controleren? Het kan!

Schrijf je in voor het gratis event op donderdag 4 mei 2023 in het Provinciehuis in Leuven met motivatie-expert Hermina Van Coillie. Dit aanbod kadert in de campagne Werkbaar Wint van de SERV en de sectorfondsen.

Motiveren en je medewerkers opvolgen zonder te controleren. Het kan! Tijdens dit event geeft motivatie-expert Hermina Van Coillie je handige kapstokken over hoe je dat kan doen, ook op de werkvloer. Deze aanpak baseert zich op de zelfdeterminatietheorie (ZDT). Dat is een recente motivatietheorie die iets zegt over waarom we doen wat we doen, wat de impact is van de doelen die we hebben en waar we onze energie vandaan halen.

Hermina Van Coillie is als motivatie-expert werkzaam aan KULeuven, is zaakvoerder bij Flourish en co-auteur van het boek ‘Motiveren zonder controleren’. Ze begeleidt al jaren teams, leidinggevenden en organisaties, en brengt hen dankzij de basisprincipes van zelfdeterminatie (ZDT) en verbindende communicatie naar hun optimaal functioneringsniveau. Het geheel wordt extra op smaak gebracht door TIM-Theater.

Inschrijven kan tot uiterlijk 28 april 2023 via deze link.

Praktisch: 

  • Donderdag 4 mei 2023 van 14.00u-16.30u
  • Provinciehuis Leuven, Provincieplein 1, 3010 Leuven