Bedrijven gezocht die personen met een beperking duurzaam tewerkstellen

  De Stichting Innovatie & Arbeid is op zoek naar inspirerende voorbeelden van ondernemingen en organisaties die personen met een handicap of chronische ziekte op een kwaliteitsvolle wijze tewerkstellen.

  We zoeken bedrijven die nadenken en/of een passende aanpak voorzien om de kwaliteit van de jobs te verbeteren Dat kan via aanpassingen aan de werkplek, de werkuren, het werktempo of het takenpakket. Ook het algemene HR-beleid, de organisatie van het werk en de overlegcultuur in het bedrijf kunnen van belang zijn.  

  We zoeken zeker ook bedrijven waar digitalisering en robotisering de kwaliteit van het werk verbeteren voor personen met een handicap of chronische ziekte.

  Ken jij een bedrijf dat personen met een beperking duurzaam tewerkstelt en ervoor open staat zijn goede praktijken te delen? Laat het ons weten!

  Via gesprekken met enkele sleutelfiguren in het bedrijf brengen wij de concrete aanpak en de visie van het bedrijf in beeld. Het is geen probleem om dit verhaal anoniem op te tekenen.

  Ken je een goed voorbeeld of wil je zelf getuigen? Neem dan contact op met onderzoeker Stefanie Notebaert, snotebaert@serv.be, tel nr. +32 209 01 85

  We horen graag van je vóór 21 januari 2020.

  Thema’s en trefwoorden